02/936 80 36
НачалоЗа НасУслугиПродуктиКонтактиНово!!!

Денонощна Погребална Агенция АСЯ е създадена през 2002 г.
Благодарение на достъпните цени, бърза и експедитивна организация, коректност и професионализъм в погребалната дейност, сега Погребална Агенция АСЯ е една от най-проспериращите в България!
Погребална Агенция АСЯ е една от малкото разполагащи с голям и модерен офис, намиращ се срещу Централни Софийски гробища.
  При нас можете да се разплатите с всички видове
дебитни и кредитни карти!
Агенцията работи с високо квалифициран персонал! Нашите служители са изключително внимателни към Вас и Вашите изисквания! Отнасят се с нужното уважение и достойнство към Вас и Вашия близък човек!!!
Ние разполагаме със собствена хладилна камера, магазин за траурни стоки, магазин за цветя, траурни венци и букети, специализиран транспорт за страната и чужбина.
Погребения, кремация и паметници на ИЗПЛАЩАНЕ може да намерите само при нас!

В най-трудния момент за всеки, ние се стараем да бъдем преди всичко хора и да помогнем с подкрепата си да намалим и поемаме тежестта на скръбта, която всяко семейство преживява.
Траурни и погребални действия се извършват в съответствие на традициите и вероизповеданието, при съблюдаване на законните изисквания и морално-етическите норми.
Обадете ни се! Наш екип ще Ви посети и даде нужната информация и ще извърши цялостна организация за достойно изпращане на най-близкия човек!
През годините на работа ние непрекъснато разширяваме своите възможности и предлагаме пълно обслужване на траурния процес, качествени погребали услуги и висок професионализъм.


24 часа в денонощието!!! БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН
Погребална агенция "АСЯ"